پکیج ها
ورود
برگزیده ها راهنمای خرید

از نام این بیماری می توان به ماهیت آن پی برد و متاسفانه موضوعی شایع در میان افراد جامعه است. البته بیماری فشار خون در دو حالت کلی اولیه و ثانویه وجود دارد که در موارد اولیه درصد قابل توجهی از بیماران را در بر می گیرد، چندان علایمی از خود بروز نداده و ممکن است شخص متوجه بیماری خود نشود و به زندگی معمول خود ادامه دهد؛ اما در حالت ثانویه که درصد کمتری از مبتلایان را شامل می شود، لازم است فرد با مراجعه به متخصص روش های درمان فشار خون را تا قبل از اتلاف فرصت، پیش بگیرد.

از نام این بیماری می توان به ماهیت آن پی برد و متاسفانه موضوعی شایع در میان افراد جامعه است. البته بیماری فشار خون در دو حالت کلی اولیه و ثانویه وجود دارد که در موارد اولیه درصد قابل توجهی از بیماران را در بر می گیرد، چندان علایمی از خود بروز نداده و ممکن است شخص متوجه بیماری خود نشود و به زندگی معمول خود ادامه دهد؛ اما در حالت ثانویه که درصد کمتری از مبتلایان را شامل می شود، لازم است فرد با مراجعه به متخصص روش های درمان فشار خون را تا قبل از اتلاف فرصت، پیش بگیرد. برخی از نشانه های این حالت عبارتند از سردرد و سرگیجه بخصوص در ساعات اولیه صبح، تاری دید، وزوز گوش و .... . لازم به ذکر است به این مشکلات پرفشاری ثانویه هم می گویند. این بیماری بنام قاتل خاموش معروف بوده و علایم منحصر بفردی ندارد و به همین علت روند درمان فشار خون ممکن است دیر آغاز شود. تقریبا تنها راه تشخیص آن، اندازه گیری فشار خون است. در حقیقت، فشار یک پارامتر فیزیکی است و در تعریف پزشکی، به فشاری گفته می شود که جریان خون به دیواره رگ ها یا شریان ها وارد می کند و لذا به آن فشار شریانی هم می گویند. در بیشتر موارد، فشار خون به شکل فشار خون بالا یا پرفشاری بروز می کند و پزشک یا طبیب طب سنتی باید درمان فشار خون را بر اساس پارامترهای شهودی و یا میزان فشار خون به کارگیرد.. معیار اندازه گیری این بیماری، عدد فشار خون است که حد پایینی آن از 60 تا 90 میلی متر جیوه و حد بالایی آن از 90 تا 140 میلی متر جیوه می تواند متغیر باشد. اگر محدوده فشار خون حداقلی و حداکثری شخصی بین این اعداد باشد، وضعیت آن فرد طبیعی است. در صورتی که فشار خون پایینی بالاتر از 90 میلی متر و بالایی بیشتر از 140 میلی متر جیوه اندازه گیری شود، بمعنی بیماری فشار خون بالاست. در مواردی شخص با فشار خون پایینی 110 و فشار خون بالای 180 دچار سردرد و سرگیجه شده که لازم است حتما به پزشک مراجعه کرده و باحتمال زیاد بستری گردد. کم کاری تیروئید، اختلال در عملکرد غدد درون ریز و کلیه ها، نارسایی قلب، دستگاه ریوی و حتی مصرف برخی داروهای دارای عوارض، از جمله عوامل ایجاد فشار خون ثانویه هستند. قبل از پرداختن به درمان فشار خون بالا، باید توجه کنیم که پیشگیری یا کنترل این مسئله حائز اهمیت بیشتری است. در واقع عواملی که کمتر مورد دقت و توجه عموم مردم قرار می گیرد، ممکن است عامل بالا رفتن فشار خون باشد. از جمله خوردن بیش از حد قند و شکر و نوشیدنی های قندی مثل نوشابه، مصرف زیاد نمک و غذاهای شور، خوردن فست فود و چربی های مضر و همچنین وجود بیش از حد نان و هیدروکربنات ها در برنامه غذایی روزانه، می توانند به بروز فشار خون بالا منجر شوند.

درمان فشار خون بیماری فشار خون به قاتل خاموش معروف است و تنها راه تشخیص اندازه گیری آن است که در بیشتر موارد به حالت فشار خون بالا بروز می کند. از جمله سایر عوامل این بیماری غیر از مشکلات ژنتیکی، می توان به استرس و عصبانیت های روزمره و همچنین آلودگی های محیطی اشاره کرد. کم تحرکی و ورزش نکردن، استعمال دخانیات و فشار کار بیش از حد نیز در ایجاد یا تشدید این بیماری نقش دارند. از طرفی اعتیاد به مصرف الکل نیز می تواند از عوامل این معضل باشد. درمان فشار خون می تواند به سادگی و با برطرف کردن بسیاری از این موارد انجام شود؛ هرچند پیشگیری بسیار بهتر از درمان فشار خون است. در حقیقت بدلیل تغییر در قدرت پمپاژ خون در این بیماری، عملکرد قلب از حالت طبیعی خارج شده که این مشکل نیز می تواند عواقب قلبی بهمراه داشته باشد. علاوه بر اینکه رعایت موارد اشاره شده و تغییر سبک تغذیه و زندگی، به روند درمان فشار خون و تسهیل آن به خوبی کمک کند، بد نیست بجای برخی مواد غذایی مضر، از مواد جایگزین گیاهی و سالم استفاده شود، تا علاوه بر بهبود شرایط بیماری، موجب تقویت سیستم ایمنی و قوای بدن و تقویت عملکرد عضلات قلب و همچنین پاک شدن جداره رگ ها از چربی و کلسترول گردد. بعنوان مثال می شود بجای مصرف چای و قهوه زیاد در طول روز به ویژه پس از خوردن غذا، از انواع دمنوش های گیاهی استفاده کرد. همچنین روغن های گیاهی شبیه روغن کنجد، گردو و زیتون هم می توانند جایگزین فوق العاده ای برای طبخ غذا یا افزودن به سالاد باشند. روغن های موجود در بازار که تحت عنوان روغن آفتابگردان عرضه می شوند، جز ضرر چیزی برای انسان ندارند و استفاده از آن ها می تواند روند درمان فشار خون را مختل کند. یکی دیگر از روشهای بهبود سبک زندگی، ورزش منظم و روزانه حتی به اندازه پانزده یا بیست دقیقه است. همچنین قطع مصرف دخانیات و الکل و نوشابه های حاوی قند بالا، توصیه شده است. از طرفی پرهیز جدی از خوردن غذاهای شور و مصرف زیاد نمک، یکی دیگر از راههای کنترل این بیماری است.

درمان فشار خون با بره موم و عسل

اما یکی از مهمترین راهکارها برای درمان فشار خون، استفاده از بره موم است. این ماده حیات بخش به سادگی و با استفاده از خواص درونی خود، فشار خون را تنظیم می کند و درمان فشار خون را ساده تر می کند. بره موم البته به روش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و هیچ گونه عوارض جانبی برای بدن ندارد. داروهای فشار خون پر هستند از عوارض آنی و یا دراز مدتی که بعد از چند سال فرد را مبتلا می کنند و نکته بعدی هم اینکه فرد مجبور است تا پایان عمر از آن ها استفاده کند و در واقع معتاد به آن قرص ها می شود. درمان فشار خون با استفاده از بره موم نه تنها ضرر ندارد بلکه می تواند مشکلات مختلف دیگر بدن را نیز حل کند. درمان فشار خون با بره موم شاید یکی از ارگانیک ترین روش های درمانی برای این بیماری باشد که نمی توان به این سادگی ها از آن گذشت. تنظیم فشار خون با استفاده از این ماده حیات بخش می تواند به روند درمانی و بهبود مشکلاتی که به واسطه فشار خون بالا ایجاد شده نیز کمک کند. البته عسل طبیعی نیز از جمله مواردی است که در درمان فشار خون نقش داشته و می تواند کمک بسیار خوبی به روند درمانی کند. در این میان برخی از عسل های تک گل نیز به صورت تخصصی بر روی این مورد تاثیر گذارند. عسل مریم گلی از جمله این عسل هاست که می توان با مصرف مداوم و تاثیرگذار آن فشار خون را تحت کنترل قرار داد. *** برای آشنایی با جدیدترین روش های درمان فشار خون بالا اینجا کلیک کنید.

نظرات شما (2 نظر )

de
2 سال پیش
سلام خسته نباشید دکتر شربت سرکنگبین برای فشار خون موثر است؟
پاسخ کارشناس:
سلام و درود خیر موثر نیست محصولات بره موم برای این بیماری تاثیر گذار هست
de
2 سال پیش
سلام دکتر ایا بره موم برای غلظت خون و فشار خون موثر هست
پاسخ کارشناس:
سلام و عرض ادب سلام بله تاثیر گذار هست چون تنظیم کننده قند خون فشار خون و غلظت خون هست

نظر شما

کد امنیتی